• Slovensko (SLO)
  • Russian (RUS)
  • English   (EN)
  • Español (ES)
Poročna fotografija, snemanje PDF Natisni E-pošta

 

porocni_fotogra_1POROČNA fotografija

 

V domišljiji načrtovan in snovan dan, kljub predhodnim pripravam zavit v skrivnosti. Tako poročni fotograf prepuščen dogodkom beleži zgodbo tega posebnega dne. Vrhunska poročna fotografija se kaže ravno v tem, da ujame tiste ključne trenutke, ki nepozabne dogodke le krepijo in tako polepšajo in izpopolnijo spomine.

 
 
 photobook_WEDDING

 

POROČNO snemanje
 

Če niste prepričani, ali sploh želite imeti posnetek poroke, predlagamo, da to storite. Poročni posnetek je nekaj dragocenega za vas in za bodoče generacije. Predstavljajte si, kakšno vrednost bo predstavljal vašim pra-pra-pravnukom! Posnetek lahko izbrišete, če vam kdaj ne bo več všeč, ne morete pa ga ustvariti, če ga niste posneli.

Naša profesionalna ekipa je jamstvo, da posnetek ne bo predolg ali dolgočasen! 

 
Poročna glasba PDF Natisni E-pošta
VIOLINA_-_CITRE_-_VIOLONELOGLASBA na civilni poroki
 
Živa glasba na civilni poroki v samo ceremonijo vnese življenje in obred izjemno obogati. Je neprimerljivo dopadljivejša, kot če ti za uvod v pomemben korak v življenju v ozadju igra melodija iz zgoščenke. Seveda pa je vse stvar okusa.

Primerna glasba je klasična glasba , kot je igranje solista na klavir, godalo ali pihalo, igranje tria (violina, bas, harmonika), igranje kitare, torej dopadljive, nežne melodije, ki vnesejo čustveno noto v sam obred.

Vedno na vašo željo najdemo glasbo po vaši meri.

 

GLASBA na gradu

 

Ko se civilna poroka odvija v prostorih graščine, klasična glasba godalnih zasedb (godalni kvartet, trio...) skoraj ne sme izostati. To namreč pričara svojstven občutek trenutka, ki ostane za vedno vtisnjen v srcih mladoporočencev.

Priporočljiva je tudi kombinacija instrumenta in vokala pevca solista takoj po tem, ko si mladoporočenca izmenjata prstane s prisego o večni zvestobi. Po vaši želji pa lahko tudi v grajske prostore vnesete melodije harmonike same.
 

GLASBA na zelenici

 

Poroke na zelenicah so ene izmed najlepših. Zelenje, sonce in moč narave, estetskost prostora, ki ga zagotovimo ob poročnem obredu so neprimerljive z vsakim drugačnim prostorom.

Glasba, ki pa na tovrstnih porokah nikakor ne sme izgubiti svoje teže, mora biti skrbno izbrana.

Tovrstne poroke na mehkih zelenih površinah, kjer gospodične sezujejo petke in se bose sprehajajo po tepihu narave, morajo biti v spremljavi uglajene in nevsiljive glasbe (šansoni, jazz, večne zimzelene melodije, klasične glasbe...), ki jo lahko pričarajo kombinacije različnih instrumentov (čelo, violina, bas kitara, kontrabas, flavta, trobenta, saksofon...) kot tudi kombinacija vseh zgoraj naštetih možnosti z vokalom.

 

GLASBA na Matičem uradu

 

Navada na matičnih uradih je, da v ozadju zaslišiš posneto glasbo iz zgoščenk, ki naj bi pričarala nekoliko bolj ganljiv trenutek obreda samega.

Naše priporočilo je, da za slovesten trenutek v pustejših prostorih poročnih dvoran na matičnih uradih, priskrbite pianista ali solista na violini, flavti.

Tudi kombinacija spremljave pianista in solo instrumenta ali vokala popolnoma spremeni občutek dojemanja tako prostora kot tudi moč trenutka poročnega obreda.
 
 
 
 
Najem avtomobila PDF Natisni E-pošta
oldmobile_88Enkratni dogodki v življenju, kot je poroka nam ostanejo zmeraj v spominu.
 

Zakaj ne bi teh dogodkov popestrili s prevozom v prestižni, luksuzni limuzini ali starinskim oldmobilom?

 

Naj bodo vaš dogodek res nekaj posebnega!

 

Nudimo Vam prevoze v luksuzni beli limuzini, v kateri je prostora za osem ljudi. Na udobnih usnjenih sedežih lahko uživate v pijači iz bara, se zabavate ob poslušanju glasbe, vzdušje v kabini pa lahko spreminjate tudi z osvetlitvijo notranjosti v različnih svetlobnih odtenkih.

 
Morda ste ob gledanju podelitve oskarjev ali med gledanjem kakšnega ameriškega filma pomislili, kako bi bilo sedeti v devet meterski limuzini in uživati poglede množic?

Do sedaj so si vse to lahko privoščile le zvezde, sedaj pa imate to možnost tudi Vi!
 
LIMUZINA
 
Frizer, Ličenje PDF Natisni E-pošta
 
 
porono_lienjePOROČNI make-up
 

Poroka je poseben dan v našem življenju in vsaka nevesta si želi, da bi bila tisti dan videti kot princeska, najlepša in nepozabna.

Poročni make up naj bi se skladal tako s stilom vaše obleke, kot tudi z vašo osebnostjo.
 
Uporablja se samo najboljše, profesionalne izdelke, saj mora make up zdržati celi dan in kar je najpomembnejše, da boste blestele na poročnih fotografijah,
ki vam ostanejo za vedno.
 
Priporočljivo je poskusno ličenje da se lahko skupaj odločimo kaj vam res najbolje pristaja in se tako izognemo takšni skrbi na poročni dan.
 
 
POROČNA frizura
 
Ženske poročne frizure naj bi bile dovolj glamurozne, da sovpadajo z vašo lepo obleko, čevlji in nakitom.
 
Toda kakšno frizuro izbrati? Dvignjena frizura je največkrat izbrana za svečane priložnosti, kot je poroka, saj je precej nevsakdanja in zato toliko bolj poudari pomembnost dogodka.
 
Če imate lepe dolge lase in prisegate na klasiko, vam svetujemo elegantne nežne kodre. Pri kratkih laseh priporočamo kakšen detajl, npr. lepa sponka ali morda dve (ena ob drugi) ali pa drobne dekorativne cvetove, skratka dekoracijo, ki bo dodatno izpostavila vaš lep obraz.
 
frizurawedding_hair
 
Poročna moda za ženina PDF Natisni E-pošta
man_wedding_dress
 
Nevesta ima pravico do izbiranja svoje poročne obleke prva. Kljub temu pa izbira moške poročne obleke ni nič manj zahtevna od ženske. Zato si je potrebno vzeti čas, počakati na njeno izbiro in oboroženi s podatki o tem, kaj smete in česa ne.
 
 

Trendi, ki zapovedujejo moško poročno obleko so:

 

· kravatna ruta,

 

· čokoladno rjave smokinge, skupaj s telovniki smetanaste,

 

  ali temno zelene barve,

 

· telovnik na štiri gumbe in srebrno lesketajočo kravatno ruto,

 

· telovnik s teksturo ali vzorci,

 

· barvne srajce,

 

· kratke ovratnike.
 
Poročna moda za nevesto PDF Natisni E-pošta
 

productimg1255958991593Poročna obleka nosi posebno sporočilo, zato naj bi tudi nevesta v svoji sanjski obleki na tako edinstven dan v življenju ustvarila takšno podobo sebe, kot si želi.

 

Poročna obleka za ZIMSKO poroko

 

Ko razmišljamo o poročni obleki razmišljamo o toplem poletnem dnevu, vendar narašča trend imeti zimsko poroko. Zimska poročna obleka ne rabi biti nujno bela.

 

Trend zimske poročne obleke je temno rdeča poročna obleka za nevesto, ki vsebuje veliko mero črnine.

 

Poročna obleka za POLETNO poroko

 

Poleg tradicionalne bele poročne obleke, se vse več nevest odloča izbrati barvo obleke v niti barve cele slovesnosti oziroma v skladu z ostalo dekoracijo.

 
Poročni prstan, nakit PDF Natisni E-pošta
354p086_najcenPOROČNI prstan
 
Poroka je eden najbolj veselih dogodkov v življenju, ki je poln obredov in simbolike. Izmenjava prstanov poteka med poročnim obredom, z njo je povezanih veliko čustev, zato ni čudno, da zakonca nošenje prstanov povezujeta z ljubeznijo do drugega. Prstan pa je tudi edini okras, ki ga nosijo poročeni pari, zato ima tako velik pomen.
 

Prstan je krog, kar simbolizira večnost, nesmrtnost, pa tudi celovitost. Nima ne začetka ne konca, tako kot čas ne. Vrača se sam vase, tako kot življenje. Predstavlja pa tudi sonce in luno, ki sta alkemistična simbola za moški in ženski vidik v vesolju. Luknja v sredini ni le navaden prostor, pač pa simbolizira prehod oz. vrata, ki vodijo do znanih in neznanih stvari in dogodkov. Zaokroženost prstana predstavlja večno ljubezen in nenehno obnavlja zaobljubo zakona.

Poročna prstana imata tako obredni, simbolni in obči pomen, prav tako pa sta zakoncema trajni in stalni opomin na njuno zaobljubo.
 
 
Več ...
 
Poročna torta in peciva PDF Natisni E-pošta
porona_tortaPoročna torta izvira še iz zelo starih časov in je bila v mnogih kulturah povezana tudi z rituali plodnosti. Danes skupno rezanje torte simbolizira prvo skupno nalogo novo poročenega para in je eno izmed ključnih dejanj, ki ga mora fotograf ujeti v svoj objektiv. Pri izbiri torte bomo pazili, da bo barvno usklajena s poroko, slaščičar pa bo poskrbel, da bo lepa in okusna hkrati.
 
Poročna torta je kraljica pogostitve – seveda takoj za nevesto. Zato ni naključje, da ženin in nevesta vanjo zarežeta natanko ob polnoči. To je prekrasna uvertura v skupne obrede, za katere naše babice že stoletja zatrjujejo, da so pomembni, ker naj bi ljubezen šla skozi želodec. Zato je poročna torta nekaj posebnega.
 
Kot pri vseh tortah lahko tudi pri poročnih tortah izbirate med različnimi dizajni (barva, rožice, naravno cvetje) in različnimi velikostmi. Poročne torte lahko pripravimo tudi v več nadstropjih.
 
 
Več ...